Grond verkocht in SCHINNEN
Foto 1 van 9
Grond verkocht in SCHINNEN
Foto 2 van 9
Grond verkocht in SCHINNEN
Foto 3 van 9
Grond verkocht in SCHINNEN
Foto 4 van 9
Grond verkocht in SCHINNEN
Foto 5 van 9
Grond verkocht in SCHINNEN
Foto 6 van 9
Grond verkocht in SCHINNEN
Foto 7 van 9
Grond verkocht in SCHINNEN
Foto 8 van 9
Grond verkocht in SCHINNEN
Foto 9 van 9
Grond verkocht in SCHINNEN
Grond verkocht in SCHINNEN
Grond verkocht in SCHINNEN
Grond verkocht in SCHINNEN
Grond verkocht in SCHINNEN
Grond verkocht in SCHINNEN
Grond verkocht in SCHINNEN
Grond verkocht in SCHINNEN
Grond verkocht in SCHINNEN

Te koop: 2 riante bouwkavels voor de bouw van 2 moderne villa's met fantastisch uitzicht over de omgeving.

Ter beeldvorming zijn diverse impressies bijgevoegd om een mogelijke indeling van de kavels te visualiseren, rekening houdend met de bezonning en de inrichting van het terrein. Het betreft hier een impressie aan de hand van het vigerende bestemmingsplan. Uiteraard is het ontwerp naar eigen smaak en inzicht aan te passen. Geheel vrijblijvend brengen wij u in contact met de architekt.

Prijzen:

Kavel 1: 800 m2 koopsom € 125.000,= k.k.

Kavel 2: 1243 m2 koopsom € 165.000,= k.k.

De luxe van vrije keuze. Volledig maatwerk in wonen, eigenlijk is er dan maar één optie de beste: zelf bouwen. Het is een droom van velen om tot in detail te bepalen hoe een huis eruit ziet. Van de grote woonkeuken, de maatvoering van de open haard tot de uitstraling van de brievenbus. In Schinnen is het mogelijk.


Schinnen (Limburgs: Sjènne) is gelegen in het zuiden van Limburg (Nederland). Het is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Schinnen en telt ongeveer 3000 inwoners.
Uit Schinnen komt de stroop van Canisius en het Alfa bier, dat gebrouwen wordt in de buurtschap Thull. In Schinnen staat ook een kasteelhoeve, kasteel Terborgh. Daarnaast is Schinnen bekend door de eerste bokkenrijdersbende die hier ontstaan is in de buurtschap Wolfhagen, tegen de Putherberg.
Door haar centrale ligging en een aansluiting op de autosnelweg A76 zijn steden als Sittard, Heerlen en Maastricht snel te bereiken.
Verder heeft Schinnen een eigen treinstation met verbindingen naar Heerlen-Aken, alsmede Sittard-Amsterdam.Aan de Moutheuvellaan 6 bieden wij deze 2 fantastische bouwkavels aan voor de bouw van 2 riante villa's. Tevens bestaat de mogelijkheid tot de koop van de kavels als een geheel voor de bouw van 1 villa. .
De kavel biedt de mogelijkheid voor de bouw van een vrijstaande woning met eventueel een praktijkruimte. Eventueel bestaat de mogelijkheid voor het bouwen van twee woningen.
Een kavel kopen in 6 stappen


1. Wat mag wel wat mag niet?
Als u ons laat weten dat u interesse heeft, krijgt van ons aanvullende informatie. Niet alleen de kaveltekening maar ook informatie over de gemeentelijke randvoorwaarden. Welk deel van de kavel mag bebouwd worden, hoe hoog mag u bouwen en uit hoeveel verdiepingen mag uw woning bestaan? Op deze en meer vragen krijgt u antwoord.

2. Het maken van een voorlopig ontwerp
Als u definitief heeft besloten een kavel te kopen, stapt u naar een architect of bouwcoördinator van uw keuze. Deze vertaalt –uiteraard rekening houdend met de gemeentelijke randvoorwaarden- uw wensen naar een eerste ontwerp. Als aanvulling op de randvoorwaarden stelt de architect bovendien een programma van eisen op. Waar komen welke ruimten en hoe groot worden ze? In welke stijl wordt er gebouwd? Deze vragen, en vragen over zaken als materiaal- en kleurkeuzen, installaties en afwerking worden beantwoord.


3. Naar de welstandscommissie
De gemeentelijke randvoorwaarden en het programma van eisen resulteren in een woning die past in de omgeving en binnen uw budget. Als het ontwerp in grote lijnen naar ieders zin is, wordt het al snel voorgelegd aan de Welstandscommissie. Deze toetst uw plannen. Groen licht? Dan vult u samen met uw architect de details in de bouwaanvraag en offertes


4. De bouwaanvraag en de offertes.
Als het voorlopig ontwerp is uitgegroeid tot een definitief ontwerp, is het tijd voor de officiële bouwaanvraag. De gemeente bekijkt en beoordeelt de bestektekeningen, met daarin alle details van uw woning. Gelijktijdig met de aanvraag bouwvergunning vraagt u bij verschillende aannemers op basis van de bestektekeningen offertes aan. Als u in deze fase al een aannemer selecteert, kunt u na het verkrijgen van een vergunning ook meteen met de bouw starten. Dat voorkomt oponthoud


5. De start van de bouw
De bouwvergunning is verleend en de aannemer geselecteerd. Met andere woorden: de bouwwerkzaamheden kunnen beginnen. In dit stadium houdt u zich, eventueel met uw binnenhuisarchitect, bezig met de gedetailleerde afwerking van uw woning (tenzij u deze keuzes al bij het definitief ontwerp heeft gemaakt. U kiest een keuken en apparatuur, badkamer met sanitair en tegels, vloer-, wand- en plafondafwerking enzovoorts


6. De oplevering
Gefeliciteerd: uw droomwoning is klaar en wordt opgeleverd door de aannemer. Na de verhuizing kunt u er in alle rust van gaan genieten.