Munstergeleen Burg. luytenstraat 31

We kozen Jörg Beckers als makelaar om zijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de huizenmarkt in de regio. Doorslaggevend was echter zijn gemakkelijke open omgang met een snel to the point no-nonsens focus op wat werkt.
Die eigenschappen maakten dat de verkoop op rolletjes liep. Beginnend met een professionele fotograaf en representatie op internet. Met als eindresultaat een overeenkomst die door koper en verkoper als passend en erg plezierig zijn ervaren. Uitzonderlijk in deze overspannen markt.  Binnen twee weken was de koop besloten en volgde een uiterst professionele afwikkeling van contracten en overdracht.
Jörg Beckers is je man als je een kundige en professionele makelaar zoekt!
 
Jippe en Ineke van Ruiten
 

Susteren In de Mehre//Geleen Achter het Doel

In mijn zoektocht naar een semi-bungalow trof ik op een van de algemene woningsites op internet een woning die vrijwel naadloos aansloot bij mijn woonwens. Bij doorklikken kwam ik op de website van Beckers Makelaardij met een heldere omschrijving van de woning, kort en krachtige weergave van de belangrijkste data en voldoende en mooie foto’s van het pand. Zodoende werd ik geprikkeld om gericht te kijken of de woning ook echt bij mij zou kunnen passen. Met iedere klik nam mijn enthousiasme toe. Vrij kort daarna heb ik telefonisch contact opgenomen en een afspraak voor bezichtiging gemaakt. Op de afgesproken tijd was Jörg aanwezig en startte enthousiast met de rondleiding met tussendoor op een prettige manier gericht vragen naar mijn behoeften en wensen. Aldus duurde de bezichtiging zo’n twee uur. Toen ik aangaf de woning te willen kopen heeft hij dezelfde dag nog contact gelegd met de verkoper. Een dag later was de deal rond en had hij verkoper en mij een tevreden gevoel kunnen bezorgen. Over snel, accuraat, correct, vakkundig gesproken! Super, om met de woorden van Jörg te spreken!
Tja en toen moest ik mijn eigen huis nog verkopen. In een eerder stadium had ik een waardebepaling laten doen door twee makelaars-taxateurs afzonderlijk. Een prijsverschil van € 70.000, van beduidend te laag naar overvraagd. Door mijn ervaringen met Jörg lag het voor mij voor de hand hem te vragen mijn huis te verkopen. Allereerst kwam hij met een reële en aantrekkelijke verkoopprijs en ook zijn voorwaarden waren schappelijk. En wederom hield hij de vaart erin door direct te handelen qua verkoopcontract, beschrijving, foto’s en tekst voor de website. Resultaat: verkocht binnen twee weken!
In een later stadium heb ik Jörg aanbevolen bij een kennis voor een taxatie. Ook nu weer snel, deskundig, accuraat, gedegen onderzoek en zich aan afspraken houdend.
Kortom bij alles waarbij je een makelaar en/of taxateur nodig hebt is de keuze voor Jörg een goede. Naast zijn verschijning, humor en prettige sociale en communicatieve vaardigheden demonstreert hij een constant hoog niveau van deskundigheid, vakmanschap en accuraatheid met een scherp oog voor detail en comfortabel voelen van jou als klant van het allereerste contact tot en met het ondertekenen van de akte bij de notaris. Hij volgt alles en is er altijd bij! SUPER JÖRG!!!
 

Munstergeleen Geleenstraat 48

“ Na wat navraag gedaan te hebben viel onze keus op Jorg Beckers en na het eerste gesprek waren we blij verrast met de openheid en het realisme waarmee Jorg te werk gaat. Uiteindelijk is het huis in 8 maanden verkocht, wat in dit segment een hele prestatie is. Jorg is altijd betrokken, komt zijn afspraken na en doet niet aan verkooppraatjes of flauwekul. Met goed overleg en een prettige dosis humor was het een hele goede ervaring om met Jorg te werken. Dank voor je goede zorgen! "
 
Steven Streefkerk 
 

Munstergeleen Hanswinkel

Ons eerste koophuis: genieten van begin tot eind!
 
Met volle tevredenheid kijken wij terug op het kopen van onze eerste koopwoning bij Jörg Beckers van Beckersmakelaardij.   
Aanvankelijk was Jörg onze aankoopmakelaar bij een woning, waar wij een tweede bezichtiging wilden doen
en mogelijk een bod op uit wilden brengen. Vanaf het eerste moment verliep het contact met Jörg snel, netjes, persoonlijk en vriendelijk en ging hij adequaat te werk. Na wat onderzoek bleek dat de woning niet voldeed aan onze verwachtingen, zoals wij die hadden na onze eerste bezichtiging (zonder aankoopmakelaar). Dat was even slikken, maar we waren ook erg blij met de nieuwe informatie. Het veranderde onze kijk op het huis en de huizenmarkt. Mede op basis van Jörgs deskundige research, besloten wij dan ook om geen bod uit te brengen op het huis.
Maar in het huizenbestand van Beckers Makelaardij hadden wij ook een woning gezien, waar wij erg nieuwsgierig naar waren. Toen wij dit aangaven, konden we direct een bezichtiging inplannen en diezelfde avond liepen we met Jörg in de woning. Hoewel Jörg hierbij niet meer onze aankoopmakelaar was, maar de makelaar van de verkopende partij, heeft hij zich voor ons het vuur uit de sloffen gelopen. Hij was goed bereikbaar, vragen werden snel beantwoord, afspraken vlot gemaakt en nagekomen en regelwerk werd vakkundig in orde gebracht. Op deze manier konden we ook vlot afspraken met andere partijen maken en nakomen. Binnen een tijdsbestek van ongeveer twee maanden was alles rond: ons droomhuis was van ons en we konden gaan verhuizen!
Wij vonden het fijn dat er waarde gehecht werd aan onze belangen als koper en dat Jörg in met ons meedacht.
Door de korte lijnen in het contact en de persoonlijke aanpak, hebben wij, naast al het regelwerk dat erbij komt kijken, volop kunnen genieten van het kopen van onze eerste koopwoning!
 
Heel erg bedankt!
Edwin & Annika
 

Geleen Carmelietenstraat 24

Lest best!

De eerste makelaar bood de hoofdprijs. “Enige” vereiste was, dat we ons hele huis binnen twee weken wit van binnen geverfd moesten hebben. En mocht het huis niet binnen 6 weken verkocht zijn, dan zou er 10.000 euro van de vraagprijs afgaan.
De tweede makelaar kraakte ons huis tot op de bodem af en zat 20.000 euro onder de uiteindelijke vraagprijs.
Bij de derde makelaar kregen we al een beter gevoel. Hij vond ons huis een markant pand en wilde het dolgraag verkopen.
Bij de vierde was het: zeg het maar wat u zelf wilt. U vraagt, wij draaien! Een makelaar, die ruim de tijd nam, anderhalf uur met ons praatte, maar in dat anderhalf uur geen woord over het huis repte. En doordat hij zo uitgebreid de tijd nam, liep onze planning in het honderd en ontmoette hij op de drempel bij het naar buiten gaan de vijfde makelaar en vroeg hij aan nummer vijf, wat hij kwam doen?!
Met zijn gevoel voor humor, stapte die nummer vijf voor het eerst over de drempel van ons huis. Hij spande de kroon! Oprecht, realistisch en optimistisch zijn de drie dingen waar wij op vielen. Wij waren dan ook meteen verk(n)ocht! Geen gekke fratsen, zoals een huis dat geverfd moest worden, geen capriolen met het laten zakken van de vraagprijs, maar een reële prijs voor een huis, waarbij hijzelf ook een goed gevoel kreeg. Medio september kwam ons huis in de verkoop en begin februari werd het voorlopig koopcontract getekend. De definitieve verkoop liet langere tijd op zich wachten; voor ons als verkopers een spannende periode, waarin je eigenlijk niet vooruit komt. Maar ook hierbij was Jörg Beckers degene, die ons het vertrouwen gaf, dat het wel goed zou komen. Op 15 juni was de verkoop van ons huis dan ook een feit. Gedurende dit gehele traject waren Jörg zijn oprechtheid, zijn realisme, maar vooral ook zijn optimisme onze ankerpunten. Dankjewel Jörg en hopelijk komen wij ons in de toekomst tegen in de dorpswinkel van Munstergeleen, beiden als inwoner van Munstergeleen. Want dat blijft onze droom: een huis vinden voor ons gezin… in Munstergeleen!

Nathalie en Marcel Verwoord

Sittard Odasingel 503

Afgelopen voorjaar ging ik met Jorg Beckers in zee voor de verkoop van het appartement van mijn vader. Mijn vader die niet meer in staat was om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Een verkoop reden met pijn in het hart.
Ik had tot die tijd een beeld van makelaars als zijnde de spreekwoordelijk “gladde jongens”. En dientengevolge zag ik dus op tegen het moeten nemen van deze stap. Ik kom zelf uit de zo genaamde “softe sector” en had zo mijn eigen beeld van “dat wereldje”.
Echter….Mijn vooroordeel viel snel in duigen. Ik heb Jorg leren kennen als ter zake kundig, als een mens met een groot inlevingsvermogen, een zeer betrokken persoon. De verkoop verliep buiten verwachting goed. Binnen korte tijd  was het pand verkocht.
Jorg begeleidt het gehele proces van verkoop tot en met de notaris. Dat laatste heb ik zeer gewaardeerd daar het in mijn geval zo was dat de sleuteloverdracht samenviel met het overlijden van mijn vader hetgeen een enorme lading in zich meedroeg.
Dus tja wat kan ik zeggen? Ik zou Beckers Makelaardij aan iedereen willen adviseren. Een ieder die de verkoop of koop van een pand niet alleen als een project ziet maar vooral ook als een momentum in het leven. Die laatsten die adviseer ik te kiezen voor deze makelaar.
 
Anja Bovendeaard
 

Sittard Kromstraat 37a

Nadat we het besluit hadden genomen om ons huis te verkopen, hebben we een aantal makelaars laten komen. Jörg Beckers was er daar één van. 
Ons besluit om voor Jörg te kiezen was snel gemaakt want zijn betrokkenheid, kennis en expertise vielen gelijk op.
Achteraf gezien bleek dit een zeer goede keuze.
Ons huis was snel verkocht, hij bleef ons op de hoogte houden van de ontwikkelingen en was altijd goed bereikbaar.
Jörg komt zijn afspraken stipt na en begeleidt het hele proces tot en met de overdracht bij de notaris.
Kortom als iemand een goede, betrouwbare makelaar zoekt, kunnen we Beckersmakelaardij van harte aanbevelen.
 
Hans en Marlou van Daelen

Geleen Oranjelaan 325

Onze kennismaking met Beckers Makelaardij was een verademing! Enthousiasme en vakkundige gedrevenheid sieren zijn klantgerichte aanpak. Waar collega's afhaken door onkunde scoort Beckers. Een absolute aanrader!
Leonie en Peter 

Munstergeleen Burg. Luytenstraat 10

Als executeur zocht ik voor de verkoop 'op afstand' van de woning uit de boedel een gedegen makelaar, die transparant werkt.

Die vond ik in de persoon van Jörg Beckers. Hij maakte waar wat de notaris beloofde: 'hij zal zijn best voor u doen'.

Jörg Beckers heeft van zijn passie -huizen en mensen- zijn werk gemaakt en dat straalt hij uit.

Zijn benadering is persoonlijk en daarbij is zijn houding tevens professioneel.

Geen moeite is hem te veel. Zijn deskundig advies is mede gebaseerd op een grondige kennis van de markt.

Jörg Beckers is ideeënrijk, enthousiasmerend en betrouwbaar.

Kortom: de persoon aan wie ik gerust deze verkoop uit handen kon geven, want Jörg is

 

B etrokken

E erlijk

C ommunicatief sterk

K lantvriendelijk

E nthousiast

R esultaatgericht

S ympathiek
 

mr. drs. Marie-Rose Boijens

Munstergeleen Burg. Donnersstraat 40

We speelden al enige tijd met de gedachte om onze woning te verkopen. In onze verkenningstocht naar iets nieuws, leerden wij Jorg kennen. Hij was de verkopend makelaar van één van de huizen op onze interesselijst. Het viel ons meteen op dat Jorg prettig in de omgang is, zonder dwingend of afstandelijk te zijn. Hij besteedde veel aandacht aan ons als klant. Hij luistert goed en reageert adequaat op potentiële kopers. Zijn prettige aanpak sprak ons zo aan, dat we Jorg gevraagd hebben om onze verkoopmakelaar te worden.
 
Jorg werkt volgens een prettige en heldere aanpak, met veel oog voor details. Zo geeft Jorg goeie adviezen over de 'do's en don'ts' bij het verkopen van je woning. Daarbij biedt hij voldoende tijd en ruimte voor eigen inbreng van z'n klant. Een aanpak die je het best kunt omschrijven als 'hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt'. En zijn aanpak werkt: ons huis was binnen één week verkocht!
 
Bij de succesvolle verkoop van ons huis hebben we met Jorg een heel prettige samenwerking opgebouwd. Het was voor ons een logische stap om Jorg ook als aankoopmakelaar te vragen. Ook hierbij hebben we profijt gehad van Jorgs kennis en kunde van de woningmarkt. Jorg heeft de aankoop volledig voor ons begeleidt. Hij onderhandelt met de verkopende partij met dezelfde prettige en open, maar toch heel zakelijke insteek. Het is handig dat Jorg ook woningen mag taxeren: zo lag voor ons alles in één hand.
 
Bedankt, Jorg! Jij hebt onze woondroom waargemaakt!
 
Fam. Jacobi
 

Maastricht Rijksweg 1

Een paar jaar geleden heb je ons pand in Maastricht getaxeerd, je hebt toen een goede indruk bij ons achter gelaten.
November 2015 besloten we ons pand  te verkopen en kwamen weer bij jou terecht.
Eind december bord TE KOOP en eind januari huis verkocht.
Door jouw enthousiaste en vakkundige aanpak is dit zo snel gegaan, waarvoor dank!
Mevrouw I. Wilhelm en de heer N. Hachmang 

Schinnen Moutheuvellaan

Reeds drie makelaars hadden geprobeerd onze mooie bouwkavel midden in Schinnen te verkopen. Het enige wat ze deden was een mooi bord en een  advertentie met enkele foto’s op de bekende websites plaatsen en verder afwachten.
Na vijf jaar  kwamen via wederzijdse kennissen met u in contact. Ook u plaatste een bord en een advertentie, maar daar bleef het niet bij. U stelde voor om een architect een schets te laten maken, een visualisering van de mogelijkheden.
Deze schets kwam op de bekende websites en de respons steeg enorm. Al met al heeft dit ertoe geleid dat de kavel binnen vijf maanden verkocht is.
We zijn ervan overtuigd dat uw proactieve manier van aanpak enorm heeft bijgedragen aan dit succes.
Eindelijk een makelaar die meedenkt en actief de markt benadert.
We zijn zeer tevreden over uw manier van werken en danken u daarvoor.
Fam. Frijns
 

Kluisstraat 70 Doenrade

Wij willen je bedanken voor de super snelle verkoop van ons huis in Doenrade.
We hebben ons contact als erg prettig ervaren , denk dat er weinig mensen kunnen zeggen dat hun huis binnen 2 weken verkocht is!!
En nu zijn wij 2 maand verder  en zitten wij al helemaal " gesetteld" in het hoge Noorden.
Als mensen ons vragen naar een goede makelaar weten wij in ieder geval iemand die echt bezig is met zijn vak.
Hiervoor onze dank!!
Vr. Gr. Bert & Lia Lammerts

Tessmanstraat Sittard

"Beckers Makelaardij heeft ons geadviseerd en begeleid bij de verkoop van onze (oude) woning en de koop van een nieuwe woning. We hebben Jörg leren kennen als een kundig makelaar. Hij is plezierig in de omgang, overtuigend in zijn communicatie en daadkrachtig in zijn optreden als makelaar. Wij vonden het erg fijn dat Jörg bij het gehele verkoopproces persoonlijk betrokken is. Hij is bovendien goed bereikbaar en brengt je snel op de hoogte van (nieuwe) ontwikkelingen in de verkoop van onze woning.
De verkoop was een succes. Binnen enkele weken was onze woning verkocht voor de vraagprijs.
Familie Peeters"
 

Romeinse Weg Sittard

De samenwerking is heel plezierig verlopen. Beckers makelaardij werkt transparant en ondersteunend. Erg prettig, want een huis koop je niet elke week en er komt heel wat op je af.
Soms kun je bij makelaars het gevoel krijgen dat het allemaal wat  glad en onbetrouwbaar overkomt, dat is bij Beckers makelaardij gelukkig totaal niet aan de orde.
Mw. A. Wiersma

Munstergeleen Steengrub

Jörg Beckers heeft ons op deskundige wijze geholpen bij de verkoop van onze woning en de aankoop van een nieuwe woning. Wij zijn zeer te spreken over de klantvriendelijke en secure werkwijze van Jörg. Communicatie verloopt steeds op vlotte, eenvoudige manier en afspraken worden stipt nagekomen.
Danny en Peggy